15 års erfaring med markedsføring, strategi, handlings- og udviklingsplaner!

Gennem snart 15 år i branchen vil der være mange referencer at nævne, men sikkert også mange jeg ville glemme, det er derfor nemmere at skrive og fortælle at jeg har været ansat på Mediehuset Hellerup og Liebhaverboligen i 14 år og der samarbejdet med rigtig mange – indenfor marketing, annoncesalg og medierådgivning, næsten alle jeg har samarbejdet med gennem disse 14 år – er stadig mine kunder og jeg har et rigtig fint forhold til annoncører og samarbejdspartnere da jeg altid sætter en ære i at afslutte et forløb/kampagne godt.

En god afslutning giver som regel et godt afsæt til næste kampagneperiode..

Gode relationer

Mediekampagne.dk bygger på gode, mangeårige kunderelationer og et stort netværk af samarbejdspartnere.

Som salgschef hos Mediehuset Hellerup og Liebhaverboligen, har jeg primært været ansvarlig for salg, men også inde over strategi, handlings- og udviklingsplaner og markedsføring for mange af vores magasiner og indstik. Her er et udvalg af mine tidligere samarbejdspartnere.

reference-2“Martin Andersen er en super dygtig, velformuleret og sjov sælger, som vi altid har haft en god dialog og samarbejde med. Altid hurtig respons og aftaler bliver overholdt til punkt og prikke.”

– Helle Falk Schollert

reference-4Jeg har igennem mine mange års samarbejde med Martin lært ham at kende som en yderst professionel og passioneret sælger. Han formår at skabe personlighed i sine relationer, holder sine aftaler og giver den altid lidt ekstra. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Martin.

– Jesper Kiil

reference-3Trods det, at vi alle ved at telefonsalg til tider kan være en udfordring for både sælgere og købere. Må jeg i Martins tilfælde gratulere, og udtrykke min yderste respekt; Martin er den eneste sælger, der kan ringe til mig 24/7…for han gør mig glad i låget!

– Terese Andersen