Hos mig betaler du kun for min hjælp, intet andet.

Martin Andersen og Mediekampagne.dk kan være dit mediebureau, du kan kalde mig mediesikring eller dit eksterne salgshus – mit mål er, at vi alle skal være tilfredse med det vi ender med at få ud af vores samarbejde. Du skal være tilfreds med din kampagne, annonce/artikel og ikke mindst føle dig godt behandlet og i sikre hænder.

 

Gennem snart 15 år i branchen, hvor jeg på Mediehuset Hellerup og Liebhaverboligen, har samarbejdet med rigtig mange – indenfor marketing, annoncesalg og medierådgivning, næsten alle jeg har samarbejdet med gennem disse  år – er stadig mine kunder og jeg har et rigtig fint forhold til annoncører og samarbejdspartnere da jeg altid sætter en ære i at afslutte et forløb/kampagne godt.

En god afslutning giver som regel et godt afsæt til næste kampagneperiode..

martin2underskrift

Martin Andersen, Direktør

 

Startede som annoncekonsulent i 2002 med salg til Agromek – Nordeuropas største landbrugsmesse, og derfra har salg og marketing spredt sig fra Formland messekatalog til eksklusive boligblade og en masse indstik – f.eks. Boligen,  GørDetSelv, Liebhaverboligen PlusSommerlivog ”Motion & Velvære”, ”Sommeren”m.m. Som salgschef hos Mediehuset Hellerup og Liebhaverboligen, har jeg primært været ansvarlig for salg, men også inde over strategi, handlings- og udviklingsplaner og markedsføring for mange af vores magasiner og indstik.

Mediekampagne lover en effektiv arbejdstid på din kampagne – du betaler ikke for dyre lokaliteter og administration, kun for det færdige resultat.

Velkommen til!